Weblog

Allerlei nuttige artikelen omtrent sim only

Hollandsnieuwe

  May 23rd, 2014   -     Sim only blog    

De abonnementen van Hollandsnieuwe zijn gericht op totale controle, dit houdt in dat u altijd de controle heeft over uw mobiele kosten. U betaald vooraf uw maandelijkse rekeningen en u kunt indien gewenst opwaarderen indien u buiten uw bundel verbruikt. Een groot voordeel is dat u niet meer gaat betalen als u buiten het bundel verbruikt, de tarieven zijn voor zowel binnen als buiten uw bundel hetzelfde. Bovendien zijn de kosten voor 1 belminuut, 1 sms of 1 MB ook hetzelfde, dit maakt het wel zo overzichtelijk.

Toestelabonnement

Hollandsnieuwe is voornamelijk gericht op sim only abonnementen, echter kunt u dit ook combineren met een toestelabonnement. Het principe is dat u een scherp bedrag per maand gaat betalen en dat het toestel direct van u is. Na de looptijd van het contract is het onzinnig dat u nog moet betalen voor het toestel. Dit hoeft bij Hollandsnieuwe dus ook niet, waardoor u maandelijkse kosten direct omlaag gaan. De voordelen van een toestelabonnement van Hollandsnieuwe zijn onder andere:

  • Volledige controle belkosten
  • Zelfde tarief bellen, sms’en als internetten
  • Binnen en buiten bundel zelfde tarief
  • Mogelijkheid om tussendoor op te waarderen
  • Gratis bericht bij laag saldo
  • Beltegoed meenemen
  • Na looptijd kosten direct omlaag

Telefoons

Bij Hollandsnieuwe heeft u de keuze uit diverse telefoons, van de allernieuwste modellen, tot wat oudere modellen. U kiest zelf of u het toestel in één keer wilt betalen of per maand een bijdrage hiervoor wilt betalen. Het toestel kunt u dan vervolgens combineren met een voordelig sim only abonnement, waardoor de maandelijkse kosten erg scherp zijn. Tevens mag u zelf kiezen of u een 1 jarig of 2 jarig contract wilt aangaan. Met een 2 jarig contract krijgt u extra scherpe tarieven.