Meer over Abonnementzondertelefoon.nl

Wie zijn wij en wat doen we?

Wie zijn wij?

Abonnementzondertelefoon.nl helpt u bij het zoeken naar een geschikt sim only abonnement. Een sim only abonnement is een telefoon abonnement zonder toestel. Wij hebben diverse aanbieders in onze database geplaatst en meegenomen in onze vergelijking. U kunt dus op een gemakkelijke manier verschillende sim only providers vergelijken.

Abonnementzondertelefoon.nl wilt de bezoeker graag helpen met het besparen op uw maandelijkse lasten. De vergelijk tool is dan ook zo opgezet dat u als bezoeker zo gemakkelijk mogelijk de juiste provider vindt voor uw situatie.

Voor de consument

Tijdens de ontwikkeling van de website hebben we continue gedacht aan de consument. Deze moet zo gemakkelijk mogelijk een vergelijking kunnen maken van de diverse aanbieders. Gebruikersvriendelijkheid staat voorop, daarnaast is het ook belangrijk dat het aanbod compleet en actueel is!

Uiteraard horen we graag van u indien u verbeteringen ziet, u kunt hiervoor contact met ons opnemen via de contact pagina.

Populairste aanbieders

Simyo50%

Tele230%

Youfone20%

Uw privacy

Abonnementzondertelefoon.nl maakt gebruik van cookies om eventuele sales te registreren. Daarnaast worden er ook cookies gebruikt om het bezoekersgedrag bij te houden op onze website. Hiermee kunnen we de dienstverlening verbeteren door eventuele knelpunten aan te pakken. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met deze gegevens, deze worden dan ook niet opgeslagen door ons of gedeeld met derden.