Weblog

Allerlei nuttige artikelen omtrent sim only

Simpel

  May 23rd, 2014   -     Sim only blog    

Simpel is een van de telefoonproviders die gericht is op goedkope sim only oplossingen. De provider maakt gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk en heeft ruim 45 medewerkers die u graag van dienst zijn. Doordat u geen telefoon hoeft aan te schaffen kunt u super voordelig bellen, sms’en en internetten. Bovendien heeft u zelf de maximale controle over uw kosten, middels een belplafond weet u zeker dat u nooit extra hoeft te betalen. Simpel is ook een erg populaire provider doordat ze als één van de weinig providers in Nederland geen kredietcheck uitvoeren. Hierdoor kan iedereen klant worden. Bij de aanbieder staat goedkope telefonie, duidelijke communicatie en controle over de uitgaven voorop. Daarnaast helpt Simpel ook mee aan een duurzame samenleving. Oude mobiele telefoons worden ingezameld, waarbij de bruikbare telefoons een tweede leven in een ontwikkelingsland krijgen en de niet bruikbare telefoons netjes gerecycled worden.

Sim only abonnement

Bij Simpel kunt u kiezen voor uw eigen samengestelde sim only abonnement. Daarnaast is er ook een top 5 samengesteld van de meest afgesloten abonnementen, om u op weg te helpen bij het maken van een keuze. Allereerst kiest u hoeveel minuten u graag wilt bellen. Bovendien is het ook mogelijk om voor een onbeperkte belbundel te kiezen. Indien u ook voor een internet bundel kiest, dan krijgt u daarbij een gratis onbeperkt sms’jes bundel, hierdoor hoeft u hiervoor niet apart te betalen. U kiest hierbij zelf het gewenste aantal MB’s en u kunt internetten met een downloadsnelheid van 14,4 Mbps. Uiteraard kan het ook zo zijn dat u geen internet bundel wilt, maar wel een sms bundel. In dat geval kunt u voor maar 5 euro per maand kiezen voor een onbeperkte sms bundel. Simpel heeft diverse voordelen, waaronder:

  • Maximale controle door belplafond
  • Geen kredietcheck
  • Kosteloos huidige nummer behouden
  • Gratis sms’en bij een internetbundel
  • Zeer scherpe tarieven
  • Netwerk T-Mobile

Belplafond

Het belplafond van Simpel houdt in dat u een plafond aan kosten instelt. Hierdoor bepaald u zelf hoeveel u elke maand maximaal kwijt wilt zijn aan uw mobiele telefoon rekening. Op het moment dat u deze kosten verbruikt heeft dan wordt het verkeer geblokkeerd zodat u nooit meer dan het maximale bedrag verbruikt. Door het belplafond vinden ouders dit dan ook een geschikte oplossing voor hun kinderen. Bovendien is het nog wel mogelijk om 3 nummers te bellen in geval van nood,deze nummers zijn zelf in te voeren.