Weblog

Allerlei nuttige artikelen omtrent sim only

Voordelen sim only

  Dec 13th, 2013   -     Sim only blog    

Het grote voordeel van een sim only abonnement zijn de lage kosten. U betaald immers alleen voor het verbruik, niet voor een telefoontoestel. Om deze reden is een sim only abonnement erg populair, men moet tegenwoordig besparen! Deze vorm van bellen scheelt u al snel tientallen euro’s per jaar.

Een sim only abonnement is in diverse vormen te verkrijgen. We hebben de gebruikelijke 1 en 2 jarige abonnementen. Daarnaast is het bij veel providers ook mogelijk een maandelijks abonnement af te sluiten. Dit kan handig zijn als u eerst eens een provider wilt testen. Daarnaast hebben we ook het sim only prepaid abonnement, deze kunt u naar hartelust opwaarderen wanneer het u uitkomt.

Simyo is in 2013 uitgeroepen tot beste sim only provider. De scherpe tarieven en het goede bereik zijn dan ook de pluspunten. Tevens is het netwerk van Simyo kwalitatief, ze maken gebruik van het KPN netwerk. Deze staat algemeen bekend als een van de betere netwerken voor mobiele telefonie. Enkele andere providers van sim only abonnementen zijn:

  • Youfone
  • Tele2
  • T-Mobile
  • Vodafone
  • Hollandsnieuwe
  • Simpel
  • Sizz

Dit zijn overigens niet alle sim only providers die wij hebben opgenomen, kijk voor het totale aanbod in onze vergelijker!

Bij een sim only abonnement is het gewoon mogelijk om uw oude nummer te behouden, dit is echter wel afhankelijk van de provider. Daarnaast dient u er zeker van te zijn dat uw toestel simlock vrij is, let hier dus zorgvuldig op zodat u niet voor verassingen komt te staan.

U kunt onze vergelijker gebruiken voor het vinden van een geschikt abonnement voor uw situatie. Een compleet en actueel aanbod helpen u hierbij. U wordt, na het maken van uw keuze, doorgestuurd naar de desbetreffende provider, hier kunt u vervolgens het abonnement afsluiten. Wij horen uiteraard graag van u indien u eventuele verbeteringen opmerkt, we willen immers altijd de dienstverlening verbeteren en staan dan ook open suggesties.